Центар за јавно здравје

СТРУМИЦА

Јавна здравствена установа каде што
здравјето на нашите пациенти е
приоритет број 1 за сите вработени.

Кои сме ние?

ЈЗУ Центар за јавно здравје Струмица е една од најстарите здравствени институции во Република Македонија, која што успешно функционира со ...

Прочитај повеќе

Што работиме?

Во склоп на нашата установа можат да се вршат испитувања врз основа на крв, измет, мокрача, како и испитување на вода и храна во микробиолошката...

Прочитај повеќе
Контактирајте не денес!
Јавете се кај нас

034 324 495

Испратете ни порака

Добредојдовте на официјланиот веб сајт на Центарот за јавно здравје Струмица

ЦЈЗ Струмица

ЈЗУ Центар за јавно здравје Струмица е една од најстарите здравствени институции во Република Македонија, која што функцонира на територијата на Општина Струмица, Валандово, Босилово, Василево, Ново Село...

Повеќе

Контакт информации

 

ул. "Панче Пешев" бб, Струмица

Телефон: +389 34 324 495
Факс: +389 34 326 183
Email: info@cjzstrumica.mk